У Костополі відкрилася виставка про антинацистський та антирадянський спротив ОУН і УПА

12.08.2018 17:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

У рамках відзначення 75-річчя створення Української повстанської армії «УПА – відповідь нескореного народу» у Костопільському районному краєзнавчому музеї експонується виставка про антинацистський та антирадянський спротив ОУН та УПА. Експозиція на 24 інформаційно-просвітницьких стендах у фотографіях, документах, картах та інфографіках розповідає про героїчну сторінку національно-визвольної боротьби українського народу, протистояння Організації українських націоналістів та української повстанської армії з нацистським і комуністичним тоталітарними режимами під час Другої світової війни та повоєнний час.  

Така просвітницька подія підготовлена Українським інститутом національної пам’яті та орієнтована на донесення до широкої аудиторії, передусім учнівської та студентської молоді, фактів із історії про антинацистську та антикомуністичну боротьбу УПА під час Другої світової війни.

Діятиме виставка до 18 серпня. Про це повідомляє сайт Костопільської РДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews