Крадії зазіхнули на газонокосарку в дитсадку

15.08.2018 19:28   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Повідомлення про вчинену крадіжку із підсобного приміщення дитячого дошкільного закладу обласного центру до поліції надійшло 13 серпня близько 18 години. Про це інформує відділ комунікації  поліції Рівненської області.

Слідчо-оперативна група разом із дільничними офіцерами Рівненського відділу поліції встановили, що до злочину можуть бути причетні 18-ти та 20-річні місцеві жителі мікрорайону Ювілейний. Коли поліцейські навідались до помешкання одного з них, зловмисники зізнались, що того дня відпочивали та вживали спиртні напої. Увагу молодиків спочатку привернули яблука на території дитсадка, а потім  - газонокосарка в незамкненому підсобному приміщенні, тому вирішили її вкрасти.

Поцуплену техніку «оперативно» продали своєму знайомому за кількасот гривень і продовжили відпочинок.

Дільничним вдалося вийти і на слід покупця, який, як з’ясувалося пізніше, здав газонокосарку в ломбард. Поліцейські вилучили її та у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), відправили для проведення товарознавчої експертизи.

Вирішується питання про повідомлення обом рівнянам про підозру у вчиненні злочину.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews