На Рівненщині у Млинові – свято меду, а у Рівному – Всеукраїнський фестиваль-ярмарок «Бульба-фест»

17.08.2018 09:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Власний медовий фестиваль влаштовують у селищі Млинів.

null
Фото з мережі Інтернет

19 серпня, на свято Преображення Господнього, або Спаса, тут усіх запрошують на «Медові гостини». Захід розпочнеться о 12 год. на подвір’ї державного технолого-економічного коледжу. На кожного чекатимуть смачні частування, цікаві виставки народних умільців та медоварів.

У програмі – святковий концерт від млинівчан та гостей із сусідніх районів. Гостини організовують Млинівська РДА спільно з державним технолого-економічним коледжем.

Веселі гуляння проведуть і в обласному центрі, де 18-19 серпня триватиме Третій Всеукраїнський фестиваль-ярмарок «Бульба-фест».

Біля стадіону «Авангард» організують концертну програму, майстер-класи, смачні пригощання. На захід з’їдуться сотні товаровиробників з усієї України аби презентувати свої товари, приєднаються традиційно і місцеві майстри. Організатори обіцяють безліч безкоштовних розваг. Фестиваль пройде в рамках реалізації проекту “Громадський бюджет Рівного”.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews