Після весілля – на лікарняне ліжко

17.08.2018 10:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Після святкування весілля в одному із кафе села Дружба Радивилівського району, до місцевої лікарні звернулися тринадцять осіб,  серед яких дев’ятеро дорослих і четверо дітей. А 16 серпня до поліції надійшли матеріали з Радивилівського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Рівненській області щодо спалаху інфекції, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області

За попереднім діагнозом медиків у всіх рацієнтів констатовано харчову токсикоінфекцію та сальмонельоз. У п’яти серед госпіталізованих стан середньої важкості, у решти – легкої. Загрози життю пацієнтів немає. Загалом на весіллі були присутні понад 150 гостей, а страви для святкування готувалися в домашніх умовах. За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 325 Кримінального кодексу України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews