Об’єднані громади Рівненщини вимагають не блокувати децентралізацію

17.08.2018 14:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
Асоціація «Об’єднані територіальні громади Рівненщини» виступила із зверненням до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної ради України у якому вимагає негайно втрутитися у ситуацію, що склалася із блокуванням виборів в ОТГ та знайти політичні методи впливу на Центральну виборчу комісію.
 
У зверненні наголошується, що реформа місцевого самоврядування в Україні, і на Рівненщині зокрема, доказала свою результативність. Зупинка децентралізації в будь-який спосіб негативно вплине як на суспільно-політичну ситуацію в країні, так і на міжнародну позицію нашої держави, що є неприпустимим. А діями ЦВК   порушуються права тисячі членів територіальних громад, в тому числі і з Рівненської області, які пройшли довгий і непростий шлях формування ОТГ.
 
«Закликаємо усі прогресивні сили в країні об’єднатися довкола підтримки процесів децентралізації і зробити все можливе для того, щоб вибори в новоутворених об’єднаних територіальних громадах відбулися у 2018 році», - наголошується у зверненні.
 
Документ підписав голова Асоціації «Об’єднані територіальні громади Рівненщини», голова Бугринської ОТГ Сергій Пилипчук.
 
За матеріалами Центру розвитку місцевого самоврядування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews