У Рівному презентують фотовиставку «Я люблю своє місто, я люблю свій край»

17.08.2018 17:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

До Дня незалежності України та Дня міста Рівне 23 серпня 2018 року о 15:00 в Рівненському МБК відбудеться презентація виставки та нагородження переможців Міжнародного конкурсу 7 Кубку Рівного з фотомистецтва «Я люблю своє місто, я люблю свій край».

Цьогоріч на конкурс у семи номінаціях надійшли світлини від фотомайстрів з 11 країн світу.

Міжнародне журі у складі Олександр Харват (Рівне), Наталія Компанцева (Київ), Анжеліна Надєжда (Одеса), Ярослав Гутек (Словаччина) переглянули майже 1500 світлин і кращим були присуджені золоті, срібні, бронзові медалі, дипломи.

Гран-прі конкурсу «Муза фотографа» авторська робота рівненського скульптора Леоніда Гринбокого, оздоблена бурштином, буде вручена українському автору з Запоріжжя Євгену Компанійченку. Кращим автором за найбільшою кількістю прийнятих робіт став львів’янин Андрій Афтанас.

На відкритті виставки гостей чекає ще один сюрприз. Рівнянам презентують унікальні художні роботи з мозаїки під назвою «Янголи міста».

Вітатиме учасників та гостей виставки співачка Рівненського МБК Іванна Місюк та народна артистка України з прем’єрою пісні Наталія-Марина Фарина.

Ведуча програми – Ірина Білотіл.

Організатор: студія «У фарватері істин», студія «Простір фото» Рівненського МБК за сприяння управління культури і туризму Рівненського міськвиконкому.

Більше інформації за тел.: 097-116-4539,

e-mail:kharvat@ukrfoto.org

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews