Фото проект із жінками за знаками Зодіаку готує рівненський фотохудожник Олексій Потянок

17.08.2018 23:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

– Я планую провести фотопроект «12 знаків Зодіаку в жіночому портреті». Крім фотосесій я буду уробити астрологічний портрет, в якому кожна учасниця дізнається про те, які можливості приховує в собі її гороскоп та дата народження. Адже дата народження людини – це унікальний та неповторний набір як позитивних, так і негативних аспектів. Якщо людина вивчить себе – то зможе раціонально та успішно рухатися в житті, – розповідає фотомитець про майбутній проект.

Розповів між іншим, що зустрів колишню учасницю свого попереднього фотопроекту «Фотограція» Олену Мельник. Вона молода талановита дизайнерка одягу, навчається в Київському Національному Університеті технології та дизайну на факультет дизайну. 

null
Олена Мельник. Фото Олексія Потянка

Олена розповіла, що саме участь в конкурсі «Фотограція» дала їй творчий поштовх та вона вирішила стати дизайнером одягу легкої промисловості!

Олена Мельник похвалилася  перемогою в недавньому конкурсі молодих дизайнерів з «Start Up Couture», де посіла 2-ге місце. Конкурс відбувався у місті Львові в рамках «Fashion exhibition» 8-11 серпня.

– Я не очікувала, що отримаю друге місце і це був для мене певний шок в позитивному плані. В конкурсі брали участь вже досвідчені дизайнери, на яких працюють помічники, а я просто хотіла здобути певний досвід. Можливо, такого результату я досягла тому, що не робила плаття по шаблону. Моя колекція весільних суконь – це щось більш сучасне і лаконічне.  

null
Олена Мельник з перемогою. Фото надане О. Мельник

Олена погодилась взяти участь в новому фотопроекті Олексія Потянка, де представить в свою колекцію одягу.

- Адже проект передбачає розкриття творчих талантів учасниць – дизайнерок, народних майстринь, співачок, танцюристок, поетес, актрис – каже фото художник та запрошує до участі у проекті «12 знаків Зодіаку в жіночому портреті»  творчих жінок, які хочуть щось змінити в своєму житті.

 

Кастинг фотопроекту «12 знаків Зодіаку в жіночому портреті» на сторінці Олексія Потянка у Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/1680476392060801/

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews