На Рівненщині відкрили сучасний спортзал ФСТ «Динамо»

18.08.2018 07:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

На базі обласного Головного управління Національної поліції в Рівненській області урочисто відкрили спортзал фізкультурно-спортивного товариства «Динамо»

Занедбане більше десяти років приміщення спортзалу ДЮСШ «Юний динамівець» капітально відремонтували, обладнали душовими та роздягальнями, закупили увесь необхідний спортивне обладнання. Серед інвентаря – сучасний боксерський ринг, груші, килими для борців та обладнання для тренувань з тхеквондо, боксу, сучасними танцями.

null
 Фото з сайту РОДА

У спортзал інвестували близько 2 мільйонів гривень, долучились як обласна влада, так і спонсори. Головний меценатом відновлення залу стала Громадська організація «Бійцівський клуб «Ліга Чемпіонів».

У сучасно облаштованому залі займатимуться переважно вихованці ДЮСШ «Юний динамівець» та спортсмени ГО «Бійцівський клуб «Ліга Чемпіонів», а у вільні години зможуть підтримувати свою фізичну форму і рівненські поліцейські.

Обласне спортивне товариство «Динамо» перебуває на балансі Головного управління Національної поліції в Рівненській області і вже третій рік утримується за рахунок коштів обласної влади.

null
 Фото з сайту РОДА

Присутній на заході радник Міністра внутрішніх справ, перший заступник голови ФСТ «Динамо» України Віктор Корж подякував за співпрацю у відтворенні спортивної бази для ФСТ керівництву облдержадміністрації, облради, міської ради, наголосивши, що це дієвий приклад партнерства держави, влади та правоохоронних структур задля виховання здорової і спортивної молоді.

null
 Фото з сайту РОДА

Віталій Корж вручив подяки голові Рівненської ОДА Олексію Муляренку та його заступнику Олександру Корнійчуку.

«Це була руїна, а сьогодні це придатний для професійних занять спортивний комплекс. Це, зокрема, буде і осередок для розвитку службово-прикладних видів спорту для наших правоохоронців. Самбо, рукопашний бій, багатоборство - це ті види спорту, які пов’язані з їхньою професійною діяльністю», - відзначив Перший заступник голови ФСТ «Динамо».

 null

 
null
 Фото з сайту РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews