Живий серіал: на суді в Костополі потерпіла дівчина попросила суд випустити ґвалтівників

Запобіжний захід змінено на домашній арешт

24.08.2018 14:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Останніми днями тільки й мови було, що про цей голосний процес у Костополі. На початку 2018-го року року четверо хлопців силою вивезли дівчину-сироту із Сарн в одному халаті та капцях в ліс, де троє з них її зґвалтували, та ще й викопали їй яму для того, аби її добряче настрашити. Проте вона все ж заявила у поліцію та скоро за фактом групового зґвалтування та викрадення дівчини-сироти з Сарн розпочалося слідство.

Усі молодики опинилися на лаві підсудних.  Підозрювані уже сім місяців провели у СІЗО, а от днями відбувся суд і їх випустили. Про те, як все відбувалося пише Північ-інфо.

Кримінальну справу про групове зґвалтування у Сарнах слухали у Костополі. У залі була присутня і потерпіла, 19-річна Мирослава. Раптом під час судового засідання потерпіла встає і просить суд поставитися до двох із затриманих хлопців… поблажливіше і змінити запобіжний захід.

Адвокат дівчини Ігор Богельський стверджує, що його підзахисній ніхто з боку обвинувачених та їх родичів не погрожує. Це підтвердила у суді і сама потерпіла.

В результаті суд випускає двох обвинувачуваних під нічний домашній арешт, ще двох – під цілодобовий. Родичі зустрічали фігурантів кримінальної справи про групове зґвалтування палкими обіймами.

А «UA: Рівне» повідомило, що потерпіла Мирослава за тиждень виходить заміж.  

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews