«Rivne Patriotic Run 2018»: у Рівному відбувся третій традиційний забіг у вишиванках

25.08.2018 16:47   Джерело: rv.oblast.online
Опубліковано : Наталія Рівненська

До Дня Незалежності України 24 серпня у Рівному відбувся третій традиційний забіг у вишиванках під назвою «Rivne Patriotic Run 2018». Учасниками заходу стали жителі Рівненщини різного віку.

Перемогу в номінації «Наймолодший учасник забігу» отримав семимісячний Устим Костенюк, який подолав відстань два з половиною кілометри, знаходячись на плечах у свого батька. Ще одну перемогу отримав сімдесятитьохрічний Валерій Нестеренко у номінації «Найстарший учасник забігу». Чоловік проживає у місті Костопіль Рівненської області.

Також нагороди отримали власники найкращих на думку експертів вишитих сорочок чи суконь. Переможці отримали сертифікати на купівлю меблів у рівненському спеціалізованому магазині.

Окрім цього, троє мешканців міста Рівне здобули перемогу в номінації , як люди з особливими життєвими потребами. Переможців нагородили призами та кубками.

За матерілаами http://rv.oblast.online 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: rv.oblast.online