У Тучині завершується реконструкція електромереж (Фото)

29.08.2018 08:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

У Тучині Гощанського району завершуються роботи з облаштування розвантажувальної підстанції та реконструкції майже 3,5 км повітряних ліній електропередач 0,4 – 10 кВ.

Роботи виконуються від початку серпня 2018 р. згідно з інвестиційною програмою ПрАТ «Рівнеобленерго». Після їх завершення підвищення якості електропостачання відчують не лише мешканці вул. Воскодавська, де і здійснюються основні роботи, а й прилеглих територій – цьому сприятиме поява нової розвантажувальної підстанції потужністю 160 кВа.

null
Фото ПрАТ «Рівнеобленерго»

Найближчим часом у Гощанському районі буде модернізовано чотири повітряні лінії – дві у Гощі, ПЛ-0,4 кВ у с. Мощони та згадані мережі у с. Тучин.

Загалом до кінця 2018 року на Рівненщині, згідно з інвестиційною програмою «Рівнеобленерго», планується реконструювати самоутримним ізольованим проводом понад 120 кілометрів повітряних електромереж, повідомляє прес-служба «Рівнеобленерго»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews