У Здолбунові влаштують благодійний забіг

29.08.2018 19:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Першого дня осені, 1 вересня, у Здолбунові відбудеться благодійний забіг. Здолбунівський клуб любителів бігу, Здолбунівська РДА, Rivne Running Club та Товариство Червоного Хреста в Україні збиратимуть кошти на лікування важкохворих діток нашого району.

Кожен дорослий учасник забігу під час реєстрації сплачує внесок – 70 грн. Студенти – 50 грн. Для осіб до 18 років участь безкоштовна, проте за бажанням вони можуть зробити благодійний внесок. Також це можуть зробити ті, хто не братиме участі у забігові, проте має охоту долучитися до благої справи.

Зібрані гроші відразу після забігу перерахують волонтери, розподілять навпіл та передадуть сім'ям хворих дітей. Цей процес відбуватиметься в присутності свідків та журналістів. Акт прийому-передачі складуть волонтери Товариства Червоного Хреста в Україні.

Гроші збиратимуть для:

  1. Дмитра Ярославовича Якубця 2001 року народження, учня Здолбунівської гімназії. У хлопчика діагностували хронічний гломерулонефрит та полікістоз нирок. Хлопець окрім лікування потребує операції з пересадки нирок.
  2. Маленької дівчинки, 2018 року народження, яка вже у семимісячному віці перенесла операцію на суглобах і котрій потрібно закупити спеціальні протези, аби кістки ніг могли нормально формуватись. На момент публікації батьки ще не надали відомостей, що підтверджують діагноз дитини, тому дані про неї будуть опубліковані пізніше.

Початок реєстрації о 17.00, старт – 18.00.

Бігуни подолають дистанцію протяжністю 1 км за маршрутом: площа Героїв Майдану (біля БКЦ) – вул. Фабрична – вул. Незалежності – вул. Гетьмана Полуботка – вул. Грушевського – Площа Героїв Майдану.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews