«Я так бачу» - виставка у Рівненському краєзнавчому музеї

30.08.2018 11:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Присвячена вона Дню знань  й  відкривається 30 серпня о 14.00, інформують прес-анонси музею.

На ній експонуються 20 робіт Наталії Дейнеки та майже 100 робіт її учнів віком від чотирьох до десяти років, які представляють художню студію «СонЦе». Роботи Наталії виконані на полотні і склі акрилом в наївному стилі, переважно із застосуванням техніки пуантелізму. Роботи дітей - на папері гуашевими фарбами і фломастерами.

 Художня студія «СонЦе» з'явилася на світ майже три роки тому в Рівному, Наталія - значно раніше в Славуті. Діти, що займаються в студії, і Наталя разом ростуть і вчаться одне в одного - малювати, хенд-мейдити, відчувати, бачити, тішитися, не вміщуватися в рамки і відстоювати власну думку. «Я так бачу» - друга виставка художньої студії «СонЦе», для Наталії - четверта. Учні непосидючого віку люблять малювати, гратися,  ліпити, бігати, спілкуватися. Їх учителька героїчно намагається вмістити все це в заняття, балансуючи між бажанням навчити їх і не втратити дитячу безпосередність.  Учасники виставки хочуть нагадати навіть найдорослішим відвідувачам, що всі ми родом із дитинства і кожен має своє унікальне бачення цього світу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews