Найкращих нотаріусів Рівненщини відзначили нагородами (Фото)

31.08.2018 14:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Цієї неділі працівники нотаріальної галузі відзначатимуть своє професійне свято. З цієї нагоди у Рівному відзначили найкращих фахівців галузі. До урочистого нагородження з нагоди Дня нотаріату долучилися перший заступник голови ОДА Віталій Ундір разом із керівниками області та міста.

«Хочу побажати нотаріальній спільноті Рівненщини і надалі залишатися взірцем чесності та відповідальності. Адже саме ваші підпис та печатка для людей є гарантією законності підписаних угод та вчинених дій. Від професійності дій нотаріуса залежать долі громадян», - звернувся з привітанням Віталій Ундір.

Найкращим працівникам нотаріальної сфери вручили почесні грамоти, значки та квіти – за високий професіоналізм та багаторічну сумлінну працю.

Нагадаємо, 2 вересня відзначається професійне свято – День нотаріату, яке було запроваджено Указом Президента України від 22 лютого 2010 року №211/2010.

За матеріалами прес-служби РОДА.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews