Рівненська ОДА оголосила конкурс для громадських організацій

31.08.2018 16:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Будь-яка громадська організація або творча спілка зможе запропонувати свої ідеї, спрямовані на розвиток громадянського суспільства Рівненщини. На реалізацію ініціатив з обласного бюджету виділили 350 тисяч гривень.

Максимальний обсяг бюджетного фінансування проекту за рахунок бюджетних коштів проекту не повинен перевищувати 49,5 тисяч гривень, що становить 85 відсотків від загальної суми кошторису. Решта – 15 відсотків – має надати громадська організація.

Прийом конкурсних пропозицій здійснюватиметься щодня (крім вихідних і святкових днів) з 9.00 до 13.00 год. та з 14.00 до 17.00 год. (м. Рівне, майдан Просвіти, 1, каб. 110, тел. 695-138, e-mail: rivnegr@ukr.net (з позначкою «обласний конкурс проектів»).

Кінцевий термін подачі документів – 17 вересня 2018 року.

Реалізація проектів – упродовж 2018 року.

Рішення конкурсної комісії розміщуються упродовж трьох робочих днів на офіційному веб-сайті Рівненської облдержадміністрації у розділі «Консультації з громадськістю», підрозділ «Конкурс проектів» та на сторінках у соціальних мережах.

Зразок заяви для участі в обласному конкурсі та додатків до неї розміщено на офіційному веб-сайтіРівненської ОДА у розділі «Консультації з громадськістю», підрозділ «Конкурс проектів»

http://www.rv.gov.ua/sitenew/main/ua/publication/content/57723.htm

За матеріалами прес-служби РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews