Найкращим спортсменом України став Михайло Романчук

01.09.2018 19:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Національний олімпійський комітет України визнав дворазового чемпіона та срібного призера Чемпіонату Європи з плавання Михайла Романчука найкращим спортсменом останнього літнього місяця. Про це повідомляє ВСЕ про СПОРТ.

Його особистий наставник Петро Нагорний отримав звання найкращого тренера серпня відповідно. Підводячи підсумки спортивного серпня Експертна комісія НОК відзначила чудові здобутки українських спортсменів на міжнародних стартах з академічного веслування, велоспорту, легкої атлетики, синхронного плавання, спортивної гімнастики, стрибків у воду, плавання. Звання найкращого спортсмена місяця отримав Михайло Романчук.

 На Чемпіонаті Європи в Глазго (Шотландія) талановитий плавець здобув три медалі: він двічі підіймався на найвищу сходинку п'єдесталу на дистанціях 400 метрів та 800 метрів вільним стилем й посів друге місце на дистанції 1500 метрів. Нагадаємо, на ІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх в Нанкіні-2014 Михайло виборов «золото» та «срібло» (400 м та 800 м, вільний стиль).

 м


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews