Підозрюваного у вбивстві жінки на Рівненщині затримали

03.09.2018 07:55   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Про те, що батько убив її бабусю, до поліції учора повідомила 13-річна дівчинка з села Рідків Радивилівського району.

Слідчі повідомили чоловікові про підозру у скоєнні умисного вбивства, а суд узяв його під варту на 60 діб без права внесення застави. Про це повідомив керівник відділу комунікації поліції області Антон Крук.

- Поліцейські на місці події з’ясували, що близько 7-ї години ранку між 43-річним сином та його 64-річною матір’ю на подвір’ї господарства, де вони проживають разом, виник конфлікт. У результаті суперечки розлючений чоловік наніс кілька ударів кулаками жінці в обличчя, потім схопив кувалду та бив нею по голові. Після цього відніс бездиханне тіло в підсобне приміщення та повідомив дочці, що вбив бабусю.

Слідчі повідомили чоловікові про підозру за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України та обрали йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що зловмисник постійно конфліктував із матір’ю та кілька разів намагався покінчити життя самогубством. За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років за ґратами, - зазначив Антон Крук.

UA: Рівне


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews