У Рівному хочуть створити мережу вбиралень для тварин

03.09.2018 23:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

У Рівному по вулиці Набережній, хочуть встановити вибиральні для собак.

Такий проект подав на “Громадський бюджет” рівнянин Петро Год. На його думку такі вбиральні потрібно встановити для того, щоб привчати власників домашніх улюленців прибирати за ними.

Зважаючи на той факт, що неприбрані відходи собак це для міста не є естетично, той це ще й небезпечно для ґрунтів та повітря. Рівнянин запевняє, що реалізація даного проекту згодом перетворить вигул собак в більш цивілізованіший та зменшить екологічний рівень проблем у зонах відпочинку.

Петро Год пропонує у проекті визначити місця встановлення таких вбиралень не тільки у парках, а й скверах міста. Наступним кроком має бути виготовлення самих вбиралень та БІО-пакетів. Після встановлення “Собачих вбиралень”, важливим кроком є визначення яким чином і хто буде їх обслуговувати. І звичайно після наявності таких конструкції в місті, із власникам собак треба проводити інформаційні кампанії, під час яких розповісти де саме і для чого встановлені такі вбиральні

Важливо також і те, що необхідно і вберегти ці вбиральні від вандалів та злодіїв.  Адже місто хочеться робити зручним та цивілізованим, але ризики є завжди. В даному випадку їх треба зменшити.

До слова, такі конструкції є дуже популярними не тільки у Європейських країнах, а й в країнах Америки. Вони є вкрай необхідними не тільки для збереження чистоти міста, а й для екології в цілому.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews