Фанів баскетболу запрошують на тренування з БК «Рівне»

04.09.2018 08:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Гравці Баскетбольний клуб "Рівне" запрошують усіх своїх прихильників безпосередньо приєднатися до команди та разом провести спільне тренування. Нагода об’єднатися разом у велику сім’ю БК “Рівне” буде 9 вересня о 10:00 у центрі Рівного на Майдані Незалежності, де і відбудеться відкрите спільне тренування.

Все це дійство відбуватиметься в рамках “Масового тренування з командою професіоналів Khomytskyi Pro”, разом із відомим професійним спортсменом, дворазовми Чемпіоном Світу з бодібілдингу Men’s Physique IFBB, а зараз персональним тренером з фітнесу Andrii Khomytskyi.

Участь у “Масовому тренуванні” братимуть всі гравці чоловічої та жіночої команди БК “Рівне”. Так само, до них може долучитися кожен бажаючий, головна умова гарний настрій, бажання вести здоровий спосіб життя та ЗРУЧНА СПОРТИВНА ФОРМА ОДЯГУ!

Андрій Хомицький, дипломований магістр з фітнесу та рекреації у 2012 та 2013 роках двічі ставав Чемпіоном Світу з бодіблідингу. Завершивши активну кар’єру професійного спортсмена, продовжив популяризувати спорт, фізкультуру та здоровий спосіб життя. Розробив власну програму підготовки та став персональним тренером з фітнесу. Він працює з багатьма відомими спортсменами професіоналами з різних видів спорту, а також з зірками шоу-бізнесу. Наприклад, Настя Каменських тримає своє тіло в формі, тільки завдяки своєму персональному тренеру Андрію Хомицькому. Разом з однодумцями створили та запустили бренд Khomytskyi Pro. Ідея – популяризувати здоровий спосіб життя. Команда тренерів проводить “Масові тренування” у різних місцях та містах, і саме 9 вересня, о 10:00 у Рівному на Майдані Незалежності відбудеться одна з таких акцій від Khomytskyi Pro, до якої радо долучилився Баскетбольний клуб “Рівне”, і запрошує усіх, хто цінує своє здоров’я також зайнятися спортом разом!

Приходьте, ми вас чекаємо! Буде класно, корисно та весело! Бо МИ Є РІВНЕ.

Прес-служба БК “Рівне”


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews