На Здолбунівщині працює водій, з якого варто брати приклад

09.09.2018 21:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Прикрі історії, коли водії маршрток  відмовляли у безкоштовному перевезенні бійцям АТО, а також мамам наших воїнів, траплялися на Здолбунівщині вже не раз. Натомість днями у мережі «Фейсбук» поширили цілковито протилежну інформацію – про водія, який у маршрутному таксі  воїнів та їхніх рідних завжди перевозить безкоштовно. Про це повідомляє Здолбунівська Правда.

null
Фото з сайту "Здолбунівська Правда"

Як розповіла здолбунівчанка Валентина Лукашук на сторінці Здолбунівської сотні самооборони у «Фейсбук», водій маршрутного таксі «Рівне-Гільча», якого звати Микола, перевозить бійців та їх рідних, не вимагаючи плати. Про це засвідчує й відповідне оголошення у маршрутці.

null
Фото з сайту "Здолбунівська Правда"
До слова, наші земляки у коментарях про водія відгукуються, як про дуже ввічливу та приємну людину. Тож нехай його небайдужість стане прикладом для всіх,  а в соцмережах з’являється якнайбільше історій про людей, чиє ставлення до інших та професіоналізм заслуговує на публічну подяку!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews