У Рівному відбулися змагання зі StreetWorkout

12.09.2018 11:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Нещодавно за підтримки комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради відбувся перший відкритий фестиваль здорового способу життя  StreetWorkout. Його учасниками стали провідні воркаутери України, більшість з яких представляла саме м. Рівне та Рівненську область. Захід проводився на спортивному майданчику у гідропарку «Лебединка». А подивитися на таке дійство прийшло понад три сотні глядачів.

Перед початком виступів для всіх бажаючих була проведена розминка у вигляді танцювальної фітнес-програми – «Zumba fitness». Самі змагання відбувалися у форматі дуелей один на один. Одночасно двоє учасників виходили на спортивний майданчик і по черзі  протягом двох хвилин виконували свої улюблені акробатичні та силові елементи. Суддями тут були неабихто, а чемпіони України, призери та переможці чемпіонатів світу, учасники багатьох міжнародних фестивалів зі StreetWorkout Фризоренко Вадим (м. Київ), Греков Михайло (м. Харків) та Фещук Віталій (м. Хмельницький).

В першому етапі змагань виступали всі учасники. До другого відібралися лише переможці першого, які вже з-поміж себе визначали хто вартий потрапити до фінальної трійки. У завершальному «батлі» на майданчик одночасно вийшли усі фіналісти, після чого судді винесли свій вердикт:

1 місце – Шаповал Констянтин (м. Миколаїв);

2 місце – Захарчук Андрій (м. Радивилів);

3 місце – Томчук Олександр (м. Рівне).

По завершенні заходу організатори нагородили переможців і призерів дипломами, медалями та цінними призами від партнерів фестивалю.

За матеріалами сайту «Спорт для всіх».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews