Рівняни здобули срібло на турнірі «Юний бджоляр»

13.09.2018 11:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді спільно з Спілкою пасічників України провели ІІ Всеукраїнський турнір «Юний бджоляр», куди завітали вихованці творчих учнівських об’єднань з бджільництва з різних регіонів України. Рівненську область представили: Богдан Шпараговський, Максим Куцель, Михайло Шехтер - вихованці гуртка «Юні бджолярі» комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради, керівник Олександр Омельчук. Про це повідомляє сайт «Освіта Рівненщини».

На виставці вони представили свої напрацювання: пристосування та пасічний реманент, продукти бджільництва зі станційної пасіки, презентували свої науково-дослідницькі досягнення у сфері бджільництва, показали високий рівень знань та умінь у теоретичних та практичних конкурсах. Й за результатами турніру команда посіла ІІ місце.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews