Квасилівська громада здобула спортивні відзнаки

15.09.2018 10:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

 Маленькі жителі селища  Квасилів, що в  Рівненському районі,  були одними з найактивніших учасників спортивного свята «Веселих стартів», що традиційно проводиться з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Й в загальному підсумку вибороли бронзові нагороди серед усіх міст, районів та ОТГ області. Щоб нагородити місцеву громаду до них завітали гості з комунального закладу «Обласний центр фізичного здоровя населення «Спорт для всіх» Рівненької обласної ради, інформує сайт організації.

Нагородження відбувалося на базі Квасилівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок). Тут представники місцевої громади отримали диплом та спортивні подарунки від Відділення НОК України в Рівненській області, а для дошкільнят гості підготували ще й спортивне свято. Активності для малечі були організовані в рамках обласного спортивно-масового заходу «Перший старт». Вихователі напередодні розподілили їх на однакові команди, які й змагалися у цікавих естафетах. В перервах між завданнями педагоги проводили для дітей ще й танцювальні флешмоби і коротенькі п’ятихвилинні руханки.

Іноді юним учасникам під час естафет була потрібна допомога вихователів, але зрештою всі вони зуміли виконати завдання. Попри дружній формат заходу, навіть тут потрібно було визначати переможців. Зрештою, найшвидшою серед усіх була команда «Бджілка», трішки відстала від них «Дружба» і замкнув трійку призерів колектив «Сонечко». Підсумком таких змагань стало нагородження, де пам’ятні сувеніри отримали всі учасники, які долучилися до заходу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews