Рафалівські рятувальники отримали новий пожежний автомобіль

15.09.2018 13:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Рятувальникам 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини с. Рафалівка  урочисто передали пожежно-рятувальний автомобіль на базі Star. Передача автомобіля відбулась з ініціативи керівника добровільної пожежної охорони Західно-Поморського воєводства генерала Марека Ковальскі, інформує ГУ ДСНС України у Рівненській області.

На урочистій передачі заступник начальника Головного управління Олександр Мохрик підкреслив важливість технічного переоснащення підрозділів ДСНС та висловив сподівання, що новий автомобіль буде більше задіяний під час навчань та забезпечення громадських заходів, і менше виїжджатиме на бойові завдання.

Виступаючи перед рятувальниками Марек Ковальскі зазначив, що техніка, яку отримали, значно підсилить матеріально-технічну базу рятувальників та буде служити для того, щоб ліквідовувати надзвичайні ситуації природного та техногенного характеру на території району.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews