Рівненські гонщики із бронзою 3 етапу "Speedway Friendship Cup" у Чехії

17.09.2018 12:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

"Рівненський міський спортивно-технічний клуб" посів третє місце по закінченні 3-го етапу Міжнародної Ліги Спідвею "Speedway Friendship Cup" у чеських Копрівніцах. Про це повідомляє ВСЕ про СПОРТ.

Після двох серій заїздів рівняни у складі Станіслава Мельничука, Марка Левішина, Віталія Лисака та Віталія Коваля йшли на першому місці. Протягом наступних заїздів схід, 2 падіння та програш лідерам суперників, зокрема вирізнялася Норберт Магоші, Андрій Кобрін, Міхал Скурла, чеській та угорській команді вдалося вийти вперед та значно відірватися у рахунку.

Підсумок змагань, - 1 місце у "Спідвей Клубу Надьхалаш", 2 місце у "АМК Маркета Прага", 3 - КЗ "РМСТК" РМР.

Міхал Скурла став переможцем Меморіального заїзду пам'яті Міхала Мотули. Другим фінішував Станіслав Мельничук, третім Ондрей Сметана. В загальному заліку лідирує команда з Праги, маючи в активі 10 очок, другу/третю позиції розділяють рівняни та угорці - по 8 очок, четверта у словаків 5 очок.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews