У Вараші запрацював сучасний ЦНАП (Фото)

18.09.2018 16:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Новий сучасний Центр надання адміністративних послуг  відкрили в рамках реалізації Проекту міжнародної технічної допомоги Європейського Союзу «ЦНАП як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади».

Відтепер понад 40 тисяч мешканців громади міста атомників та навколишніх сіл отримуватимуть якісні та доступні адміністративні послуги.

У самому приміщенні зробили ремонт, розставили меблі та нову оргтехніку. Також облаштували фасад та пандус, провели благоустрій прилеглої території.

«Загалом у ЦНАПі можна отримати близько 170 адміністративних послуг, з яких найбільш затребувані: реєстрація місця проживання, бізнесу та нерухомості, соціальні та земельні послуги, послуги місцевого значення тощо», - зазначає керівник департаменту економічного розвитку і торгівлі Рівненської ОДА Костянтин Мокляк.

Найближчим часом, за його словами, тут розпочнуть надавати послуги з оформлення і видачі паспорта громадянина України (у вигляді ІD - карти) та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

В свою чергу керівник ЦНАПу Руслана Коцюбайло розповідає:

«У нас працюватимуть 13 спеціалістів, які пройшли тренінги з підвищення кваліфікації, розроблені експертами Проекту. Учасники тренінгів дізналися про роль органів місцевого самоврядування в обслуговуванні громади, належну організацію та порядок надання якісних адмінпослуг, а також про ділову етику та взаємодію з відвідувачами центрів надання адміністративних послуг».

Нагадаємо, в рамках Проекту міжнародної технічної допомоги Європейського Союзу «ЦНАП як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади» в Рівненській області модернізовано ЦНАПи міст Рівне, Дубно та Вараш. На сьогодні між всіма ЦНАПами області та суб’єктами надання адміністративних послуг впроваджується система електронного документообігу.

За матеріалами прес-служби РОДА.

null
Фото: РОДА

 

null
Фото: РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews