Органні твори веймарського періоду Баха звучатимуть у Рівному

18.09.2018 23:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Концерт відбудеться у залі камерної та органної музики Рівненська обласна філармонія завтра о 20:00. Даруватиме радість зустрічі з прекрасною музикою  львівська органістка Олена Мацелюх, яка  вміло поєднує сольну виконавську’ практику з ансамблевим концертуванням, інформує сайт філармонії.

 Вона виступає у Львові з постійно оновлюваними концертами у Будинку органної та камерної музики, у Львівському Домініканському соборі на найстаршому із діючих органів нашої країни, а також як виконавець на клавішних інструментах з багатьма симфонічними та камерними оркестрами на філармонічній сцені. Протягом двох останніх років органні речиталі Олени Мацелюх відбулися у понад  двох десятках міст України, Польщі, Франції, Швейцарії. Особливістю виконавської манери Олени Мацелюх є урізноманітненість програм та щирість виконання, а особисті – працелюбність та організованість,  сформували креативну мистецьку особистість.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews