Рівненський "Кардинал" стартує в Кубку ліги

19.09.2018 11:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Найближчими вихідними, у суботу 22-го вересня і у неділю 23-го вересня, "Кардинал-Рівне" стартує у новому національному турнірі під егідою Асоціації футзалу України. Про це повідомляє МФК "Кардинал-Рівне".

Це - Кубок Ліги. Змагання пройдуть за змішаною системою: груповий етап та матчі на виліт. Волею жеребу - поєдинки першого з'їздного туру "Кардинал-Рівне" проведе у Херсоні.

Кубок Ліги - новий турнір під егідою АФУ, участь в якому беруть виключно десять клубів Екстра-ліги. На першому етапі змагань усі учасники розподілені на дві підгрупи.

 

Група "А"

"Продексім" (Херсон)

"Титан" (Покровське)

"Сокіл" (Хмельницький)

"Кардинал-Рівне"

"Епіцентр К Авангард" (Одеса)

 

Група "Б"

"Енергія" (Львів)

"ХІТ" (Київ)

"ІнБев-НПУ" (Житомир-Київ)

"Ураган" (Івано-Франківськ)

"АРПІ" (Запоріжжя)

 

У групах команди зіграють по одному поєдинку з кожним суперником. Матчі відбудуться у двох містах. Господарем першого з'їздного туру у групі "А" став Херсон.

Перший тур у нашій групі відбудеться 21-23 вересня у Херсоні. 22-го вересня "Кардинал-Рівне" зіграє із "Соколом". 23-го вересня - із "Продексімом".

У рамках другого туру наша команда зустрінеться із "Титаном" і "Епіцентром К Авангардом". В якому місті відбудуться матчі - АФУ визначить згодом.

Кожна з двох груп делегує по чотири найсильніших колективи до "Фіналу восьми". Там у матчах на виліт за олімпійською системою визначиться володар Кубка Ліги 2018-2019.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews