У Рівному моделюватимуть майбутнє

19.09.2018 21:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Світ стоїть на порозі фантастичного технологічного стрибка. Звичайно, це вплине на економіку, політику, приватне життя. На бізнес, сім'ю, освіту, кар'єру. На межі держав, на уряди і міста. На психологію людини, її ставлення до їжі, грошей, подорожей, релігії. Яким буде світ у 2030 році? Що робити зараз, щоб ми і наші діти були до цього готові? Лекція + практика: спільне моделювання майбутнього у тих аспектах, які цікавлять саме вас.
За ініціативи Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій Рівненської міської ради, а також  Агенції сталого розвитку міста  20 вересня  Рівне зустрічатиме відомого українського підприємця, громадського діяча,  автора майже 300 статей з менеджменту, маркетингу, футурології Валерія Пекаря.
Захід відбудеться 20 вересня  о 18:00  до 21:00  в Sky Bar Manhattan. (Рівне, вул. Соборна, 112 (11-й поверх). 
Участь у заході безоплатна, але реєстрація обов’язкова https://goo.gl/forms/8qlJMMuvRLyPdOzO2, так як кількість місць обмежена  

За інформацією на сторінці у Фейсбук Агенції сталого розвитку міста

https://www.facebook.com/events/292358608022748/

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews