У Рівному лікар отримав 200 доларів за відмазування призовника від армії

21.09.2018 19:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

За процесуального керівництва прокуратури Рівненської області та у співпраці із працівниками слідчого управління Головного управління Національної поліції та Управління Служби безпеки України задокументовано факт вимагання та одержання лікарем-кардіологом одного із закладів охорони здоров’я у м.Рівне  200 дол США неправомірної вигоди від призовника, інформує прес-служба прокуратури.

Кошти призначалися за складання та видачу акта обстеження, необхідного жителю області для одержання відстрочки від військової служби в Збройних Силах України.

Правоохоронці припинили протиправну діяльність лікаря, який є членом військово-лікарської комісії,  відразу ж після одержання  19 вересня у своєму службовому кабінеті грошей, які вилучено.

На даний час вирішується питання про повідомлення особі про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди) та обрання запобіжного заходу. 

Досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні здійснюється слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в Рівненській області.  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews