Окультурили смітники у Рівному на Студентській, 7 (ФОТОФАКТ)

23.09.2018 23:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Буквально за кілька днів місце розташування сміттєвих контейнерів на Студентській, 7 (де розташована наркополіклініка)  невпізнанно змінилося до ліпшого. Ціле літо тут, за кілька кроків до дитячого садочка і майданчиків, де гуляє малеча, був нестерпний сморід. 

Контейнери переповнені, їх не вистарчало, сміття не сортують, невчасно все вивозять. Тепер мешканці цього будинку та сусідніх, які також  несуть сюди своє сміття, радіють суттєвим змінам. 

Контейнери відсунули, зацементували площадку, де стояли смітники й постійно була багнюка, а коли все висохло - поставили знову, однак старі поміняли на нові. На цьому ще не кінець. За два дні контейнери накрили.

null
Контейнери нові й накриті. Фото - Дарина Ясна

Відомо, що не так давно в будинку на Студентській, 7 створилося ОСББ і люди взяли господарювання в свої руки. От тільки сортування сміття – справа, як виявляється,  надскладна. Є у Рівному будинки, мешканці яких давно пластик скидають окремо, а тут – поки що ніяк до цього не дійдуть. Як і будівельне та інше сміття, яке викидають під час проведення ремонтів у квартирах – справа дуже важка.

null
Рівне, як воно є: вивезти залишки дивана та старий матрац - складно. Треба викинути на дорогу... Фото - Дарина Ясна

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews