Маленький Тимофійко з Рівного потребує допомоги (Фото)

26.09.2018 16:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Так вже повелося,що горе та біда зближують та об’єднують навколо себе людей. Хвороба нас не ділить на дорослих та дітей – для неї ми всі однакові. Вона нікого не шкодує. Біда під виглядом страшної хвороби прийшла  в сім’ю Миколи Петровича Поліщука, монтувальника сцени Рівненського драматичного театру. Тяжко захворів його 4-річний онучок Тимофійко.

У вересні хлопчику медики діагностували гепатобластому 3 ст. (злоякісну пухлину печінки). Розпочато лікування згідно клінічного протоколу лікування гепатобластом у дітей. Зараз Тимофійко проходить курс хіміотерапії в гематологічному відділенні Рівненської обласної дитячої лікарні. А це лікування дороговартісне. Через місяць його очікує операція в Києві з видалення пухлини.

Добро починається з кожного з нас, з кожного окремо... Давайте згуртуємось та допоможемо цій життєрадісній дитині. Дитині - яка ще не усвідомлює що таке рак,не розуміє чому постійно плаче його мама та ховає від нього заплакані очі. А коли обіймає його - то по щокам біжить сльоза та дрижить не слухається зрадницький голос. Допоможемо подолати хворобу, щоб він міг піти в садочок, закінчити школу... Давайте подаруємо Тимофійчику те, що зараз намагається відняти страшна та невблаганна хвороба. Допоможемо всі разом, хто чим зможе. Копійка до копійки, гривня до гривні. З миру по нитці – і так  назбирається необхідна сума. Кожна гривня – це шанс на порятунок хлопчика…

Сім’я Поліщуків з вдячністю ставиться до будь-яких проявів доброти, їм зараз дуже потрібна ваша моральна підтримка та допомога. Розуміння того, що вони не одні.

Надіслати гроші для Тимофійчика можна на рахунок в "ПриватБанку" для Поліщук Діани Миколаївни (мами Тимофійка Поліщука).

Номер картки: 4149 4971 0042 7238

Фото з мережі Інтернет

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews