Рівненські патрульні удосконалювали навички забезпечення публічної безпеки та правопорядку в громадських місцях (Фото)

26.09.2018 19:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Сьогодні закінчилися спільні дводенні навчальні збори поліцейських підрозділу тактико-оперативного реагування управління патрульної поліції та підрозділу поліції особливого призначення ГУНП в області. Метою навчань було відпрацювання навичок спільного забезпечення публічної безпеки та правопорядку в громадських місцях, а також під час масових заходів і припинення групових порушень громадського порядку.

null
Фото Патрульної поліції Рівненської області

 

null
Фото Патрульної поліції Рівненської області

Окрім спільного вивчення теоретичної частини курсу поліцейські обмінялися практичним досвідом, отриманим під час несення служби з охорони публічного порядку кожним з підрозділів. Також правоохоронці закріпили раніше набутті знання про особливості використання спецзасобів, які застосовуються під час групового порушення громадського порядку. На останок правоохоронці відпрацювали рух у різних «бойових порядках».

null
Фото Патрульної поліції Рівненської області

Результатом навчання стало не тільки збагачення професійного досвіду кожного з підрозділів, а і гарний настрій усіх його учасників.

Прес-служба Патрульної поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews