У Рівненському районі вилучили склад боєприпасів

26.09.2018 21:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Під час санкціонованого обшуку на території господарства 23-річного жителя села Городок учора, 25 вересня, правоохоронці виявили у гаражному приміщенні підривачі, корпуси гранат і набої, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Поліцейські вилучили та відправили на експертизу електродетонатор, запальну трубку, тротилову шашку, два мінних підривачі, дев’ять підривачів до уніфікованого запалу ручної гранати, дев’ять корпусів гранати РГД-5 і 50 патронів різного калібру.

Крім того, у помешканні ще одного 32-річного жителя села Городок поліцейські вилучили ящик із набоями у кількості 681 одиниця.

У рамках досудового розслідування у відкритих кримінальних провадженнях за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України поліцейські встановлюють походження боєприпасів. Слідчі дії тривають. Обох чоловіків затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

Правоохоронці нагадують громадянам, що за незаконне зберігання зброї, боєприпасів або вибухових речовин передбачена кримінальна відповідальність у виді  позбавлення волі на строк від трьох до семи років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews