Рівне долучається до проведення Всеукраїнської акції-флешмобу «Усиновлення це любов назавжди»

27.09.2018 21:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Завтра, 28 вересня, о 14.00 на Майдані Незалежності   відбудеться благодійна акція-флешмоб «Усиновлення це любов назавжди», спрямована на привернення уваги до дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання стереотипів та інформування громадян про маленьких українців різного віку, їх братиків та сестричок, які виховуються в інтернатних закладах і очікують на усиновлення, інформує сайт Рівненської міської ради.

Акція присвячена Дню усиновлення, який традиційного відзначається в Україні 30 вересня.

 Нині на обліку в службі у справах дітей Рівненського міськвиконкому перебуває 197 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з них:  167  -  влаштовано на виховання у сім’ї опікунів та піклувальників, 29 дітей можуть бути усиновлені, в тому числі 6 дітей, які виховуються в інтернатних закладах.

 Додаткову інформацію можна отримати в службі у справах дітей Рівненського міськвиконкому за тел. 45-40-75 (Міщеня Андрій Іванович).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews