Музичний фестиваль «Твоя країна FEST» їде на Рівненщину

27.09.2018 22:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Рівненська область стане сьомим регіоном, де відбудеться концерт сучасних українських виконавців у рамках проекту «Твоя країна FEST», інформує прес-служба ОДА.  

29 вересня о 17:30 на центральній площі Сарн. наживо запалюватимуть українською піснею гурти MANDRY, Антитіла, GrozovSka Band, Іванка Червінська, Марія Бурмака та GypsyLyre.

Фестиваль пройде за підтримки Міністерства інформаційної політики України.

Він покликаний створювати умови для культурної комунікації територіальних громад, популяризувати українську музику.

«Ми хочемо, щоб якісна сучасна україномовна музика потрапила туди, де люди не так часто можуть почути її наживо», - зазначив державний секретар МІП Артем Біденко під час презентації проекту «Твоя країна FEST» у Києві.

Як повідомив лідер гурту "Мандри" Сергій Фоменко (Фома), склад учасників туру в кожному місті буде різним з огляду на концертні графіки артистів. Марія Бурмака зазначила, що спеціально підлаштовувала свій план концертів так, щоб взяти участь у «Твоя Країна FEST».

«Музика є важливим елементом культурної дипломатії, й їздити у такі прикордонні міста – дуже важливо зі сторони державотворення», - вважає співачка.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews