Рівняни читають «СоціоParty» Тати Рівни (Фото)

01.10.2018 14:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбулася презентація книги молодої письменниці, лауреатки премії ім. Михайла Дубова Тати Рівни «СоціоParty». Видання вийшло друком 2018 року у Письменницькій робітні «Оповідач».

Поетична книга «СоціоParty» є логічним продовженням творчого шляху письменниці, новим витоком у соціальній поезії, літературі, глибоко зануреній у соціум. Ця книга про сучасне суспільство з його проблемами та цинізмом, вибух емоцій, думок та переживань. Тематика, якої торкається у своїх творах Тата Рівна, актуальна завжди. В її творчості гармонійно поєднуються модернові експерименти, розлога епатажна оповідь та метафорика.

Тексти збірки знаходяться на межі поезії та поезопрози, що є особливістю індивідуальної стилістики авторки. Зустріч відбулася в дружньому колі студентів кафедри української літератури РДГУ та МЕГУ. Присутні були зачаровані чудовим авторським виконанням письменниці. В затишній залі проникливо звучали її вірші, іронічно гострі і, водночас, ніжні та прекрасні, які надовго залишаться в пам’яті читача для роздумів.

За матеріалами етодичного відділу РОБМ.

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews