Спортсмени рівненського Клубу "Білий Лотос" повернулися з перемогою із ХІХ Чемпіонату Європи з годзю - рю карате

01.10.2018 22:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Анатолій Шевчук

В останній декаді вересня (18-23 вересня) у місті Майя (Португалія) відбувся ХІХ Чемпіонат Європи з годзю - рю карате, в якому взяли участь понад 1000 спортсменів з 17-ти країн Європи. Національну  збірну команду України представляли 82 спортсмени, які вибороли 29 золотих, 21 срібну та 23 бронзових медалі. В загальнокомандному заліку збірна України  посіла почесне ІІ місце, поступившись команді Португалії. ІІІ місце посіла команда Румунії.

В складі збірної України нашу область представляли два спортсмени рівненського Клубу «Білий Лотос» (керівник Сергій Куліш): Олександр Занозовський (Майстер спорту України) та Сергій Шевчук. Напружена боротьба та велика конкуренція не завадили Олександру Занозовському вибороти І місце у розділі Ірікумі - го (повноконтактні поєдинки). Сергій Шевчук показав п'ятий результат з 14 учасників (вікова  категорія 14 - 15 років) в розділі Ката годзю - рю.

null
 Фото Анатолія Шевчука

Слова щирої подяки хочемо висловити керівнику збірної команди України Валерію Модестовичу Кусію за організацію тура, завдяки якому спортсмени, судді, тренери та батьки змогли подивитись визначні місця таких європейських міст: Руст (Німеччина), Сан-Себастьян та Барселона (Іспанія), Мілан (Італія), Порту та Майа (Португалія), насолодитися купанням в Атлантичному океані та отримати море незабутніх вражень від подорожі!

null
 Фото Анатолія Шевчука

Безцінний досвід, який рівненські спортсмени здобули на європейських змаганнях, стане наступною сходинкою на шляху до нових висот наших каратистів. Вітаємо з перемогою та бажаємо успіхів на Кубку України, який незабаром відбудеться у нашому місті.

null
Фото Анатолія Шевчука

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews