Жителька Березнівщини вбила ножем односельчанку

02.10.2018 11:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Гостини для 46-річної жительки селища Соснове закінчилося трагічно. Першого жовтня її виявили без ознак життя у будинку знайомої. Поліцейські затримали 56-річну підозрювану у вчиненні злочину.

Під час розпивання спиртних напоїв між двома жінками спочатку виник конфлікт, а потому шарпанина, в результаті якої господиня завдала удар кухонним ножем у стегно своїй гості. Суперечка вичерпалася і обоє пішли спати. Однак уранці, співмешканець господині, який того вечора раніше закінчив застілля, виявив 46-річну гостю без ознак життя і викликав поліцію.

56-річну жительку Соснового затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, у рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України слідчі повідомили їй про підозру. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть 46-річної жінки наступила внаслідок масивної крововтрати, зовнішньої кровотечі, спричиненої ножовим колото-різаним пораненням стегнової вени.

За вчинене кримінальне правопорушення підозрюваній загрожує від семи до десяти років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews