Власниця турфірми ошукала рівнян на півтора мільйона гривень

03.10.2018 18:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Ще в червні цього року до поліції звернулися громадяни із заявами про шахрайські дії однієї з рівненських туристичних фірм, які оплатили за путівки,  поїздки та організацію турів, однак послуг не отримали. За усіма фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 190 Кримінального кодексу України, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

У рамках досудового розслідування слідчі зібрали достатньо доказів для повідомлення 38-річній жительці Рівного про підозру за 30 фактами вчинених шахрайств. Їй обрано запобіжний захід у виді особистого зобов’язання. За клопотанням слідчого, суд також обмежив її спеціальне право у здійсненні підприємницької діяльності у сфері надання туристичних послуг. На банківські рахунки приватного підприємця накладено арешт. Також вилучені паспорти громадянина України та для виїзду за кордон.

У зв’язку з тим, що потерпілі не надають вчасно докази, зокрема квитанції до прибуткового ордеру про сплачені кошти за туристичні послуги, строки досудового розслідування затягуються. Наразі сума завданих збитків потерпілим становить майже 1,5 мільйона гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews