У Смизі батьки облаштували простір для розвитку талантів своїх дітей

03.10.2018 19:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Можна багато говорити про зміни, освітню реформу, критикувати владу, а можна спільними зусиллями перетворювати сірі класи на #НовийОсвітнійПростір. Такого висновку дійшли батьки опорного закладу Смизької ОТГ і вирішили спробувати свої сили на платформі GoFundEd, щоб реалізувати проект #СвітТалантів https://gofunded.org/campaigns/svit-talantiv, інформує сайт «Освіта Рівненщини».

Спільними зусиллями батьків та класного керівника вдалося залучити 35 доброчинців, серед яких і місцеві підприємці, і меценати, і випускники Смизької школи, і самі батьки, та зібрати 24 175 грн. на облаштування креативного простору для розвитку талантів учнів 3-Б класу, що включає в себе три зони: спорт, логіка і творчість. Діти тепер мають змогу на перервах займатися корисними справами, грати логічні, настільні та спортивні ігри, малювати піском, читати цікаві книги та просто бути собою, спілкуватися за спільними інтересами. Для вчителя тепер є можливість виявляти дитячі таланти та розвивати захоплення школярів.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews