У Дубно оновили пам'ятний знак Героям Небесної Сотні

03.10.2018 21:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Напередодні потрійного свята: Дня захисника,  Дня козацтва та Покрови силами КП «Дубноводоканал» на пам’ятному знаку Героям Небесної Сотні,  що встановлений  на Острівку, відбулась заміна дерев’яного хреста на гранітний. Оновлення пам’ятного знаку відбулося за фінансового сприяння міського голови Василя Антонюка та народного депутата Олександра Дехтярчука,  повідомляє сайт  Дубенської міської ради.
Дерев’яний хрест встановили на місці розкопок на острівці Дубовець, де тривають дослідження пам’ятки на місці колишнього Підборецького монастиря (1592-1832), організовані Міжрегіональною громадською науковою організацією «Дубенський археологічний осередок» у співпраці з Державним історико-культурним заповідником м. Дубна. Експедиція відбувається в рамках соціального проекту, який фінансується Дубенською міською радою спільно з програмою «Активні громадяни» від Британської Ради в Україні та ГО «Молодіжна Платформа».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews