Острозькі школярі зустрічалися з чемпіоном світу (Фото, відео)

04.10.2018 10:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Інна Собко

Цьогоріч Україна вперше отримала право на приєднання до однієї з основних ініціатив ЄС у сфері спорту – Європейського тижня спорту під егідою Європейської комісії. З цієї ж нагоди в Острозі  організували низку цікавих заходів. Усі вони були покликані розкривали чотири основні теми, на яких ґрунтується Європейський тиждень спорту: фізична активність у навчальних закладах, на робочому місці, на відкритих майданчиках, у спортивних клубах і фітнес-центрах.

null
Фото Інни Собко

 

null
Фото Інни Собко

Зокрема, в межах Європейського тижня спорту відбулися зустрічі школярів Острога з земляком, семиразовим чемпіоном світу, восьмиразовим чемпіоном Європи, семиразовим володарем Кубка світу та абсолютним чемпіоном світу 2018 року з армреслінгу Олегом Жохом. Він, до речі, нещодавно повернувся з черговою перемогою.

null
Фото Інни Собко

 

null
Фото Інни Собко

 

null
Фото Інни Собко
 
 
null
Фото Інни Собко

 

null
Фото Інни Собко

Окрім теплого спілкування з учнями, які задавали багато запитань, цікавилися історією успіху чемпіона, Олег проводив у трьох школах міста (ЗОШ І – ІІІ ст. № 1, № 3 та НВК «Школа І – ІІІ ст.-гімназія») майстер-клас із армреслігу. Охочих повчитися було дуже багато, та, головне, що після спілкування хлопці й дівчата запитували, куди можна записатися на тренування. Адже Олег став для багатьох прикладом, що досягти успіхів може кожен, як і звичайний юнак із Оженина.

null
Фото Інни Собко

Окрім того, в межах цього проекту в. о. начальника відділу молоді та спорту виконкому Острозької міської ради Ольга Стецюк організувала спортивну руханку для працівників Острозької міської ради, її підрозділів та виконавчого комітету, спортивні естафети для членів клубу за місцем проживання «Надія» й на завершення відбувся флешмоб «Спорт – це енергія» від відвідувачів фітнес центру «Energy».

Популяризація спорту та фізичної активності і є однією з ключових подій у сфері європейської інтеграції України. В Острозі підтвердили, що Європейський тиждень спорту призначений для всіх, незалежно від віку чи рівня фізичної підготовки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews