Поліцейські затримали жителя Рівненщини за збут наркотиків

04.10.2018 17:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У ході документування протиправної діяльності 23-річного жителя села Бабин Гощанського району поліцейські зафіксували факт збуту марихуани. Заходи із викриття зловмисника правоохоронці проводили у рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України.

Поліцейські Гощанського відділення третього жовтня викрили та затримали молодика, який збув 10 грамів марихуани за 1400 гривень. Крім того, під час санкціонованого обшуку у господарстві за місцем його проживання правоохоронці виявили та вилучили близько 40 грамів подрібнених рослин коноплі.

Досудове розслідування за фактом незаконного збуту наркотичних засобів за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України триває. Слідчі затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, повідомили йму про підозру та підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою. За вчинене молодику, відповідно до санкції статті, загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Також цього ж дня у селі Новини Млинівського району дільничний офіцер поліції на одній із вулиць виявив 28-річного місцевого мешканця, який мав при собі у пакеті близько 100 грамів сухих рослин коноплі. За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України.

Вилучені наркотичні речовини скеровані на проведення експертизи.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews