У Дубно спиртне продаватимуть на годину довше

06.10.2018 22:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Нові часові рамки обмеження продажу алкоголю прийняли на 58 сесії Дубенської міської ради 3 жовтня. Відтепер алкогольні напої у Дубні продаватимуть не до 22 год, а до 23 год. повідомляє Інформаційний портал м. Дубно.

Якщо у липні 2016 року виконком міськради заборонив магазинам продавати алкоголь з 22 вечора, а ресторанам з 24 до 7 години, то відтепер все зміниться. У квітні цього року набув чинності Закон, що дозволив органам місцевого самоврядування встановлювати обмеження на продаж алкоголю у визначений час. Але заборона не стосується закладів ресторанного господарства – ресторанів, кафе, барів.

Відповідно до нового рішення міськради, у магазинах Дубна з 23 до 7.00 год не продаватимуть пиво (крім безалкогольного), алкогольні, слабоалкогольні напої, вина столові. Суб’єкти господарювання мають забезпечити наявність інформаційних табличок про обмеження продажу алкогольних напоїв. Постійний контроль за дотриманням даного рішення рекомендують здійснювати дубенським поліцейським.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews