На Міжнародному професійному турнірі з ММА бійці Рівненщини здобули перемогу

10.10.2018 11:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Четверо бійців з Рівненщини 7 жовтня змагалися на професійному турнірі зі змішаних єдиноборств ММА у Львові. Про це повідомляє "ВСЕ про СПОРТ"

В рамках "LVIV OPEN CUP 2018" було 10 поєдинків. Свої рейтингові бої в октаготі проводили Микола Кондратюк (СК Скіф, Рівне), Олег Тихончук (СК Патріот, Березне), Антон Радько (СК Берсерк, Сарни). Також захист чемпіонського поясу проводив і добре відомий наш боєць Павло Демиденко (СК Скіф, Рівне).

Так, Микола Кондрачук впевнено больовим прийом переміг румуна Іона Попа. Олег Тихончук на початку другого раунду теж больовим бличкавично здолав киянина.

Дуже видовищний бій провів Антон Радько. Одноголосним рішенням суддів за підсумком трьох раундів сарненчанин переміг.

І в головному поєдинку вечора наш Павло Демиденко зазнав прикрої поразки від азербайджанця і втратив чемпіонський пояс.

У Павла був дуже непростий період у плані тренувань, хвороб та процесі відновлення. Всі хто бачили поєдинки Павла раніше помітили, що з ним щось не так. Було б краще пропустити цей бій, і через деякий час забрати у когось тимчасовий пояс. Він не долікувавшись, на одному характері вирішив спробувати захищати пояс в будь якому стані. Павла просто покинули сили ще в першому раунді при спробі задушити мамадова.

Турнір організовувала ліга "REAL FIGHT PROMOTION".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews