У Зарічному припинено діяльність підпільного цеху з обробки бурштину

12.10.2018 19:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

У результаті проведених спільних заходів працівників органів прокуратури Рівненської області та Управління захисту економіки в Рівненській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України  12 жовтня  викрито та припинено діяльність підпільного цеху з оброблення бурштину, який функціонував на території домоволодіння жителя смт Зарічне, інформує сайт прокуратури області.  

Загалом у ході проведених обшуків виявлено та вилучено майже  100 кг бурштину різних фракцій, а також вісім станків для оброблення «сонячного» каміння, дві мотопомпи заводського виробництва, ваги  і «чорнові» записи.

Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснює Сарненська місцева прокуратура Рівненської області. На даний час тривають слідчі дії щодо документування протиправної діяльності осіб, пов’язаної із незаконними операціями із бурштином.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews