Дубенчани перші на Всеукраїнському турнірі з вільної боротьби

14.10.2018 12:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

В смт Ратне (Волинська область) відбувся VII відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2004 р. н. та молодших, присвяченого пам’яті майстра спорту, тренера Миколи Свіржевського. Про це повідомляє Типове Дубно.

В змаганнях взяло участь 15 команд, 136 учасників із західних областей України та дві команди з Білорусії.

На турнірі об’єднана команда Дубенщини, завоювала чотири золоті, дві срібні, дві бронзові нагороди та посіла загальнокомандне перше місце. На другому місці – команда з м. Ковеля, на третьому – господарі змагань.

В особистому заліку чемпіонами стали: Бурлака Вадим (38кг), який визнаний кращим борцем турніру, Михальський Давид (35 кг), Грицюк Галина (30 кг), та Кубик Яна (35 кг ), яка у фіналі в напруженому поєдинку перемогла досвідчену спортсменку з Білорусі.

Срібними призерами змагань стали: наймолодша наша учасниця, восьмирічна Лаговська Софійка (23 кг).Такж срібло виграв Камран Абдалніязов (60кг).

Бронзові нагороди завоювали Канарський Сергій (46кг), Климчук Ілля (32кг). Хороші результати на цих змаганнях показали борці Братасюк Дмитро (35 кг)-5 місце, Нагалко Артем (35 кг) – 6 місце, брати Грицюк Назар (55 кг) – 4 місце та Грицюк Олександр (60 кг)– 6 місце.

Готував до змагань


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews