Суперником «Вереса» буде чернівецька «Буковина»

14.10.2018 13:39   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Шість очок розділяє рівненський "Верес" та чернівецьку "Буковину" за підсумком дванадцяти зіграних поєдинків чемпіонату.

Востаннє дотепер суперники зустрічалися у Млинові в середині серпня. Тоді гості переконливо обіграли "Верес" - 3:1. Після цього у турнірній таблиці команди поступово помінялися місцями. Чернівчани у восьми наступних поєдинках здобули лише одну перемогу. "Верес" - навпаки - програв лише двічі, вигравши при цьому п'ять матчів.

«Верес» та «Буковина» - регулярно перетиналися у турнірах різних рівнів чемпіонатів СРСР та України від часів створення обох клубів. Загалом суперники зіграли 85 поєдинків. Перевага поки на боці чернівчан: 39 перемог при 27 поразках та 19 нічиїх.

Дещо впевненіше проти «Буковини» «Верес» традиційно грає на власному полі. Проте, і тут статистика останніх декількох сезонів – не тішить. Шість крайніх зустрічей суперників на рівненському «Авангарді» чотири рази завершувалися для рівнян поразкою.

Що стосується матчів на чернівецькому стадіоні "Буковина" - то тут наша команда востаннє перемагала у матчі чемпіонату Першої ліги 2016-2017. Тоді матч завершився з рахунком - 1:0 на користь рівнян, а переможний м'яч забив Руслан Степанюк.

Інформаційна служба НК "Верес"


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews