«Верес» обіграв «Буковину» на виїзді

15.10.2018 11:28   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Завдяки голу Олексія Бондаренка наприкінці матчу у Чернівцях рівненський "Верес" переміг "Буковину" і повернувся на четверту гозицію у турнірній таблиці Групи "А" Другої ліги.

"Буковина" - "Верес" - 0:1 (0:0)

Чемпіонат України з футболу, Друга ліга, Група "А", 13 тур

14 жовтня 2018 року, Чернівці, стадіон "Буковина"

Арбітр: Крістіна Козорог (Київська область)

Асистенти: Юрій Кравченко (Львів) та Володимир Федунець (Тернопіль)

Четвертий арбітр: Андрій Кошура (Чернівці)

Спостерігач арбітражу: Микола Даневич (Київ)

Гол: Бондаренко (83)

Попередження: Маїк (85), Яременко (90)

"Буковина": Степаненко - В. Кузів (Рудич, 90), Понєдєльнік, Герасимчук, Павлюк, Ткаченко, Мелканян, Батрак (Жумига, 89), Масікевич, Луцик (Р. Кузів, 73), Боженко (Раулюк, 77). Запасні: Гуцул, Заїченко, Пилишатий, Нікифоряк.

Головний тренер: Віктор Мглинець.

"Верес": Бабійчук - Пінчук, Логінов, Рафальський, Фляк (Пецків, 63), Саламаха (Гребенюк, 20), Орловський, Боровець (Бондаренко, 70), Даудов, Маїк, Яременко (Сад, 90+2). Запасні: Фіяло, Семенчук, Дубіна.

Головний тренер: Олег Шандрук.

До перерви більше у цьому матчі атакували господарі поля. Два напівмоменти мав Віталій Кузів. Його удар пройшовся зовсім поряд із каркасом воріт рівнян. А в другому епізоді нашу команду врятував Максим Бабійчук.

Після відпочинку гості збільшили оберти і моменти почали виникати вже біля воріт "Буковини". На старті другого тайму мав забивати Олександр Логінов. Після удару нашого оборонця м'яч зрикошетив від когось із господарів і летів у незахищений кут воріт чернівчан - зовсім трохи мимо.

Успіх "червоно-чорним" приніс один із численних кутових наприкінці матчу. Марат Даудов виконав подачу з правого кута поля, Олексій Бондаренко на ближній стійці кивком голови підрізав м'яча у дальній кут - 0:1.

Вже у компенсований до основного час Антон Яременко міг забивати другий гол, але програв дуель голкіперу "Буковини".

Виїзна перемога дозволила "Вересу" піднятися на четверту позицію у турнірній таблиці.

Інформаційна служба НК "Верес"


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews